Detalii interesante despre parfumuri

Care sunt formulele speciale ale parfumurilor disponibile?

Gama de parfumuri din această lume poate fi caracterizată doar ca minunată. Cu toate acestea, atunci când le restrângi, există doar câteva tipuri speciale de formulări disponibile. Parfumurile pot veni în esența sa originală de parfum, Eau de Parfum, Eau de Toilette și Eau de Cologne. Principala diferență dintre ele este doar cantitatea de uleiuri esențiale care sunt încorporate în ele atunci când sunt create. Cu cât cantitatea de uleiuri esențiale este mai mare, cu atât parfumul se va menține mai mult timp pe piele, deci mai puțin trebuie să utilizați. Companiile de parfumuri dezvoltă și formulări de teste.

Parfum (Parfum): Aceasta este cea mai puternică formulă disponibilă în parfumuri. Constă dintr-o concentrație de 15 până la treizeci la sută din esența sa originală. Trebuie doar să utilizați o cantitate mică asupra dvs. pentru a obține un miros de lungă durată și, în funcție de parfum arabesc barbati tipul dvs. de piele, poate rezista până la 6 ore după ce pulverizați parfumul drept în sine. Este puțin mai slab și are doar 8 până la 15 la sută în concentrație. Totuși, durează destul de mult, în jur de trei până la cinci ore. Avantajul bun este că această formulare vine cu un preț mai mic decât Parfumul.

Apa de toaletă (EDT): Această formulă este una pe care o putem obține în mod obișnuit acum în magazinele de vânzare cu amănuntul, deoarece este considerată a fi destul de ieftină pentru majoritatea oamenilor. EDT vine cu patru până la opt procente din esența originală în fiecare unitate și durează între 2 și 4 ore în comparație cu omologii săi.

Apa de colonie (EDC): Cunoscută mai frecvent ca doar colonii, este cea mai slabă formulă din lumea parfumurilor. Are doar trei până la 5% din esență, coloniile durează uneori doar 2 ore și pot dispărea foarte rapid după aceea.

Testeri: O altă formă de parfumuri care există sunt testerii. Deși nu este fabricat pentru vânzare, testerele sunt o modalitate minunată pentru noi de a încerca parfumul. Fiind un material promoțional excelent, testerii se găsesc în mare parte la unitățile de vânzare cu amănuntul unde se vând parfumuri. Fiind un produs subiectiv, testerii există astfel încât să putem simți mirosul parfumului pentru a decide dacă ne place înainte de a ne decide să-l cumpărăm. Ele vin în mod regulat într-o cutie albă și au cuvântul „Tester” imprimat pe sticla parfumului în sine. Chiar dacă nu sunt fabricate pentru vânzare, în zilele noastre a devenit o practică destul de comună ca punctele de vânzare să-și vândă excesul de teste clienților.

Deci, cum putem face ca parfumurile noastre să dureze mai mult?

Există o abilitate numită „stratificarea parfumului”. Practic, putem construi straturi cu același miros pe piele prin aplicarea diferitelor formulări disponibile cu parfum similar, de exemplu, săpun, ulei sau gel de baie, cremă sau loțiune de corp, pudră de praf sau apă de toaletă. Fiecare dintre acestea poate acumula mirosul celuilalt și, în anumite cazuri, efectele pot fi de până la patru ori.